Kallelse till Hammarbyklanens årsmöte 2018

Härmed kallas alla medlemmar till Hammarbyklanens årsmöte den 17:e november kl. 13 på Restaurang Dovas, Hornsgatan 90, Stockholm
Förutom själva årsmötet kommer vi också att äta tillsammans och ha hemliga gäster på besök – så boka in en trevlig eftermiddag med Hammarbyklanen!

Som medlem kan du lämna in motioner till årsmötet för att påverka vår förening. Enligt stadgarna ska motioner lämnas senast två veckor innan årsmötet, så skicka in era motioner skriftligen senast den 3:e november.

För att kunna förbeställa mat behöver vi veta senast den 3:e november vilken av följande rätter du önskar äta (till priset av 100 kronor):
– Vegetarisk hamburgare med pommes
– Fish n’ chips
– Ryggbiff med pommes
Anmäl också eventuella allergier, så vi kan kolla detta med restaurangen.

Varje år utser Hammarbyklanens årsmöte ”Årets Hammarbyare”, en utmärkelse till ett lag, en spelare eller exempelvis en eldsjäl som gjort gott för Hammarby. Det är ni medlemmar som nominerar den eller de personer som ni tycker har utmärkt sig under året, och det går bra att nominera personer ända fram till årsmötets dag. Om nomineringen ska hinna tryckas i årsmöteshandlingarna behöver vi däremot ha in namn och motivering till styrelsen senast den 3:e november.

Kom ihåg den 3:e november som sista dag för att motionera, beställa mat och nominera till ”Årets Hammarbyare” så ses vi den 17:e november! Maila till hammarbyklanen@gmail.com

Mvh

Styrelsen

Ps. Det är Klan-torsdag på Oliver Twist den 25 oktober! Bordet är bokat till kl. 16.30. Hälsningar

Lämna ett svar