Kallelse till Hammarbyklanens årsmöte 2019

Härmed kallas alla medlemmar till Hammarbyklanens årsmöte den 9:e november kl. 13 på Restaurang Dovas, Hornsgatan 90, Stockholm
Förutom själva årsmötet kommer vi också att äta tillsammans och ha hemliga gäster på besök – så boka in en trevlig eftermiddag med Hammarbyklanen.

Som medlem kan du lämna in motioner till årsmötet för att påverka vår förening. Enligt stadgarna ska motioner lämnas senast två veckor innan årsmötet, så skicka in era motioner skriftligen senast den 26:e oktober.

För att kunna förbeställa mat behöver vi veta senast den 25:e oktober vilken av följande rätter du önskar äta:

  • Biff med pommes
  • Fish & chips
  • Halloumiburgare

Anmäl också eventuella allergier, så vi kan kolla detta med restaurangen.

Varje år utser Hammarbyklanens årsmöte ”Årets Hammarbyare”, en utmärkelse till ett lag, en spelare eller exempelvis en eldsjäl som gjort gott för Hammarby. Det är ni medlemmar som nominerar den eller de personer som ni tycker har utmärkt sig under året, och det går bra att nominera personer ända fram till årsmötets dag. Om nomineringen ska hinna tryckas i årsmöteshandlingarna behöver vi däremot ha in namn och motivering till styrelsen senast den 25:e oktober.

Vi ses den 9:e november! Matbeställning, motioner och förslag till Årets Hammarbyare mailas till hammarbyklanen@gmail.com

Mvh

Styrelsen